Nurin Aireen. 96's.
Kpopper| Forteenager
Hi! Thank you for coming!
Visit my twin here
Copycats are PROHIBITED

Status
aku malas update blog kbye


CHIT CHAT







Followers





Hot Issues

Shoot Copycat! Entry tak keluar kat dashboard? *spazzing mode* Oh My Bias List! Hati-hati masa korek telinga! Blogger Penipu?Tutorial: Clear Cache and CookiesHey Anon!Bahaya Aiscoming soon




Memories





Credits
© HNIE 2013 - The template was made by Hanie and edited by Nurin Aireen. Slider codes from nivo. Thanks to pixel-diary for the pixels and icons. Best view in Google Chrome


Fighting! Buat belog bagi jadi =_=
WRITTEN BY NURIN AIREEN ON 21 October 2012 { 0 love note(s) }

abe, mung ngantok ke be
Sekarang dah pukul 2 and aku still tercangak depan lappy ni buat blog yang dah berzaman aku tak reti reti. Ohmaigad aku mengantuk tahap 44 kuasa 7 dah ni tapi semangat nak siapkan blog. Fighting! ;D ekceli aku tak reti langsung pasal blog blog bagai ni. Dah banyak kali aku buat tapi takpenah yang jadi. So pagi ni aku nak try betul betul. Ni sekadar pengenalan je ;3 Lol aku mengantuk oh pokok tolong lah urut kita ni. K aku nak sambung decorate merapu kat blog aku yang entah hape hape ni. Bye =_=











PROFILE biases AFFIES stuff contacts home