Nurin Aireen. 96's.
Kpopper| Forteenager
Hi! Thank you for coming!
Visit my twin here
Copycats are PROHIBITED

Status
aku malas update blog kbye


CHIT CHAT







Followers





Hot Issues

Shoot Copycat! Entry tak keluar kat dashboard? *spazzing mode* Oh My Bias List! Hati-hati masa korek telinga! Blogger Penipu?Tutorial: Clear Cache and CookiesHey Anon!Bahaya Aiscoming soon




Memories

  • UPDATE TOP REFERRAL 30/7/13
  • Senarai Bakal Pemenang Mini Giveaway by Nurin Aire...
  • Senarai dan Gambaran Hadiah Mini Giveaway by Nurin...
  • Tutorial : Clear Cache and Cookies
  • Mizna Online Shop
  • Rezeki Dah Sampai! ^^ #4
  • Rezeki Dah Sampai! ^^ #3
  • Rezeki Jun
  • GA Ramadhan & Birthday Wawa by Wawa Ashihara
  • Tahniah! Pemenang Giveaway "I Love Peplum" by Nuri...




  • Credits
    © HNIE 2013 - The template was made by Hanie and edited by Nurin Aireen. Slider codes from nivo. Thanks to pixel-diary for the pixels and icons. Best view in Google Chrome


    Tak Payah Buat GA Kalau Tak Ikhlas? + Hi Anon!
    WRITTEN BY NURIN AIREEN ON 30 July 2013 { 8 love note(s) }



    Apa yang korang rasa kalau tiba-tiba ada anon datang menyemak kat cbox korang? Kalau nasihat tu untuk kebaikan tak apa lah jugak, ni cuma buat sakit hati je. Mesti semua orang benci anon kan? Kalau tak semua pun mesti majoriti.


    HAHAHA apakah perasaan anda jika berada di tempat Nurin? Sila abaikan font yang besar kecik besar kecik tu ye sebab tadi Nurin reply masa guna font lain. Font tu semua huruf dia small letter. Main main dengan capslock -.- Ni dah tukar font baru. Abaikan juga nuyinayeen di situ sebab saya cuma teringin kembali ke zaman kanak-kanak.

    Kisah Anon #1 (abaikan gambar yang ada cop kisah anon #2 tu. silap ambik cop tadi hehe. klik gambar untuk tumbesaran)

    Kisah ini masih hangat lagi ibarat pisang goreng yang baru digoreng /peribahasa saya sendiri/ sebab baru je jadi tadi. Baiklah CIK SARAH, /OH HAI!!! ^^/ walaupun Nurin tak tahu nama sebenar awak, Nurin tetap kenal awak sebagai SARAH atau mungkin KAK SARAH? Okay yang pertama, apa motif awak hantar pesanan macam tu kat Nurin? Sebab GA latest Nurin ke? Atau sebab previous GA? Tapi Nurin rasa mesti sebab GA latest ni kan? Kalau tak, dah lama la awak hantar nota cinta ni kat cbox Nurin. Kalau rasa GA Nurin ni entah apa2 je, mengarut je, menyusahkan je, senang cerita TAK PAYAH JOIN.

    Yang kedua, apa maksud awak dengan ayat "tak payah buat GA kalau tak ikhlas.." ??? Sampai sekarang Nurin tak tahu maksud sebenar di sebalik ayat tu. Maybe sebab syarat banyak? Syarat menyusahkan? Syarat tak patut? Sponsor penipu? Nurin penipu? Banyak kemungkinan boleh jadi. Sebab tu Nurin tak suka anon. Diulang. Tak suka. Bukan benci. Kalau nak tegur, biar jelas sikit so that Nurin boleh ubah apa2 yang patut diubah tapi kalau benda tu tak salah, buat apa kita nak ubah hanya untuk puaskan hati orang lain kan?

    Yang ketiga, Nurin mintak maaf sangat kalau memang Nurin yang salah. Kalau Nurin ada buat akak Sarah ni sakit hati. Nurin hormat awak sebagai orang yang lebih tua tapi rasa hormat ni pun ada limit juga =) Nurin harap, KALAU awak baca entry ni, awak dapat tegur dengan berani lah, bukan jadi anon. Sebab bila jadi anon ni, kita tak boleh settle masalah. Hati pun sakit. Tapi jangan risau, Nurin bukan jenis yang marah atau dendam lama2 /rasanya lah ._./ So chill ya! Kalau ada apa2 tak puas hati, boleh PM Nurin. Kita settle secara baik.

    Kisah Anon #2 (yang ni cerita lama punya. macam biasa. abaikan nuyinayeen tu keke. klik gambar untuk tumbesaran)


    Yang ni pulak masa Nurin baru sangat publish entry Mini GA Nurin ni. Memang masih hangat lah time tu ibarat buah cempedak yang baru digoreng. Hehe. Tapi Nurin okay je, biasa lah manusia memang ada sifat tak sabar tu. Tapi fahamlah sikit yang bila someone tu baru publish sesuatu entry, mesti ada yang tertinggal kan. Manusia biasa je yang buat entry tu, bukan robot. Ayat tu dah okay cuma Nurin kurang suka dengan emoticon "-..-" haha entahlah kenapa Nurin tak tahu nak describe kenapa tapi Nurin memang tak suka. Ada maksud lain tu. Persoalannya, kenapa mesti jadi anon? -..-

    Setakat ni je entry kali ni. Nak siap untuk berbuka pulak. Nurin nak ambik kesempatan ni untuk sampaikan Salam Ramadhan dan Nurin nak ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin kepada semua umat Islam yang baca entry ni =D Tak awal sangat kan Nurin ucap? Tak lama dah ni, hehe.

    "Saya cuma manusia biasa, macam awak. Saya tak boleh buat semua orang suka saya, semua orang puas hati. Saya cuma perlu jadi diri saya."











    PROFILE biases AFFIES stuff contacts home