Nurin Aireen. 96's.
Kpopper| Forteenager
Hi! Thank you for coming!
Visit my twin here
Copycats are PROHIBITED

Status
aku malas update blog kbye


CHIT CHAT







Followers





Hot Issues

Shoot Copycat! Entry tak keluar kat dashboard? *spazzing mode* Oh My Bias List! Hati-hati masa korek telinga! Blogger Penipu?Tutorial: Clear Cache and CookiesHey Anon!Bahaya Aiscoming soon




Memories

  • Senarai Bakal Pemenang Holiday Giveaway by Nurin A...
  • {TAMAT} Holiday Giveaway by Nurin Aireen
  • Senarai dan Gambaran Hadiah Holiday Giveaway by Nu...
  • Rezeki Dah Sampai! ^^ #6
  • Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin
  • Tutorial : Marquee Background Status Box {Like Me}...
  • Tutorial : Cara Paling Simple Untuk Cari Top Refer...
  • Tutorial : Fireworks Cursor Effect {Clicksplosion}...
  • Tahniah! Para Pemenang Mini Giveaway by Nurin Aire...
  • Rezeki Dah Sampai! ^^ #5




  • Credits
    © HNIE 2013 - The template was made by Hanie and edited by Nurin Aireen. Slider codes from nivo. Thanks to pixel-diary for the pixels and icons. Best view in Google Chrome


    Tutorial : Cara Layari Internet Tanpa Perlu Clear History
    WRITTEN BY NURIN AIREEN ON 22 August 2013 { 10 love note(s) }

    Haa malam ni cik Nuyin ada something new nak dishare kepada anda semua, pembaca setia blog cik Nuyin. Euw gediks kan budak ni. Maybe ada yang dah tahu, maybe ada jugak yang belum tahu. Okay sebenarnya maklumat ni pun Nurin baru je tau tadi. Jom belajar!

    Sebelum tu, korang semua faham tak tajuk entry kat atas tu? Faham kan? /angguk2/ bagus kalau faham. 

    *klik gambar untuk tumbesaran*


    *gambar ni tuan yang ajar tu yang printscreen hehe*

    Jelas tak? Yang sebelah kiri tu untuk browser mozilla firefox dan yang sebelah kanan tu untuk browser google chrome. Haa siap kasi short cut lagi kat situ kan. Hafal je senang hihi. Dari tadi duk merapu ni, apa fungsinya?

    Nurin ada satu rahsia nak bagitau ni.. Sshhh senyap2 je tau. Ini rahsia kita2 je. Hehe takde la rahsia sangat. Gurau je. Window ni penting bagi orang yang nak klik iklan orang lain. Macam yang kita semua tahu, sebelum klik mana2 link iklan kita kena clear cache & cookies {tutorial di sini} kan.. Haa bagi yang malas nak clear *macam Nurin* , korang boleh guna cara yang Nurin ajar ni.

    Credit : Jutaan terima kasih kepada Shafuan











    PROFILE biases AFFIES stuff contacts home