Nurin Aireen. 96's.
Kpopper| Forteenager
Hi! Thank you for coming!
Visit my twin here
Copycats are PROHIBITED

Status
aku malas update blog kbye


CHIT CHAT







Followers





Hot Issues

Shoot Copycat! Entry tak keluar kat dashboard? *spazzing mode* Oh My Bias List! Hati-hati masa korek telinga! Blogger Penipu?Tutorial: Clear Cache and CookiesHey Anon!Bahaya Aiscoming soon




Memories

  • Tutorial : Fireworks Cursor Effect {Clicksplosion}...
  • Tahniah! Para Pemenang Mini Giveaway by Nurin Aire...
  • Rezeki Dah Sampai! ^^ #5
  • {TAMAT} Mini Giveaway by Nurin Aireen
  • 1st Giveaway for Kpopers By Arina & Aireen
  • Tak Payah Buat GA Kalau Tak Ikhlas? + Hi Anon!
  • UPDATE TOP REFERRAL 30/7/13
  • Senarai Bakal Pemenang Mini Giveaway by Nurin Aire...
  • Senarai dan Gambaran Hadiah Mini Giveaway by Nurin...
  • Tutorial : Clear Cache and Cookies




  • Credits
    © HNIE 2013 - The template was made by Hanie and edited by Nurin Aireen. Slider codes from nivo. Thanks to pixel-diary for the pixels and icons. Best view in Google Chrome


    Tutorial : Cara Paling Simple Untuk Cari Top Referral
    WRITTEN BY NURIN AIREEN ON 5 August 2013 { 2 love note(s) }

    Teen Top's Visual LOL

    Kali ni tutorial yang direquest oleh Rina through my cbox. Tapi dia tak letak url blog so Nurin tak dapat lah contact dia. Nurin harap dia dapat tutorial ni. Soalannya berbunyi;




    1. Dashboard > Stats > Traffic Source > Referring URLs *klik gambar*



    2. Ok? Setakat tu dah faham kan? Cara nak tentukan top referral pulak macam ni.. Korang kena bukak satu persatu url entry tersebut tau jangan main hentam je yang tu top referral. Cek satu persatu.
    3. Macam mana nak tau yang dia lah pemenang top referral GA/contest/segmen kita? Haa kalau url entry dia tu adalah url entry penyertaan GA anjuran korang, maka sah sah lah dia tu top referral. Yang paling atas dan yang paling banyak pageviews adalah pemenang top referral.

    INGAT! Jangan lupa cek url entry tu sebab tak semuanya dari GA korang.

    Hikhik ayat tunggang-langgang. Maaf ye. Tak faham sila tanya ;D Actually ada lagi cara lain untuk tengok top referral ni tapi Nurin guna cara ni je so nak ajar cara lain tu kurang reti hehe kalau nak belajar jugak sila cari kat pak cik google.


    xoxo,
    Nurin Aireen









    PROFILE biases AFFIES stuff contacts home