Nurin Aireen. 96's.
Kpopper| Forteenager
Hi! Thank you for coming!
Visit my twin here
Copycats are PROHIBITED

Status
aku malas update blog kbye


CHIT CHAT







Followers





Hot Issues

Shoot Copycat! Entry tak keluar kat dashboard? *spazzing mode* Oh My Bias List! Hati-hati masa korek telinga! Blogger Penipu?Tutorial: Clear Cache and CookiesHey Anon!Bahaya Aiscoming soon




Memories

  • New blog, new feel =_=
  • ayah.
  • first time.
  • suasana baru.
  • Happy belated birthday, dear mom
  • pagi yang indah.
  • ultimate bias.
  • -TAMAT- Segmen : One True Pairing
  • What is bias?
  • Segmen: My Awesome Flawless Bias




  • Credits
    © HNIE 2013 - The template was made by Hanie and edited by Nurin Aireen. Slider codes from nivo. Thanks to pixel-diary for the pixels and icons. Best view in Google Chrome


    My 1st Blogskin : You are my angel
    WRITTEN BY NURIN AIREEN ON 5 June 2013 { 4 love note(s) }



    Assalamualaikum and annyeonghaseyo.


    Yeay dah wujudkan my first blogskin. Baru je submit pagi tadi. Tapi still bergantung kat basecode orang lol thanks kak Atin. Tajuk pun main hentam je tu muahaha. Actually saja nak wujudkan skin ni sebab dalam banyak banyak skin yang ween edit, skin ni is my favourite ;; So nak jadikan kenangan lah kononnya hoho. Korang nak pun boleh je. Cuma jangan buang credit tu dah lawa eden edit.





     









    PROFILE biases AFFIES stuff contacts home