Nurin Aireen. 96's.
Kpopper| Forteenager
Hi! Thank you for coming!
Visit my twin here
Copycats are PROHIBITED

Status
aku malas update blog kbye


CHIT CHAT







Followers





Hot Issues

Shoot Copycat! Entry tak keluar kat dashboard? *spazzing mode* Oh My Bias List! Hati-hati masa korek telinga! Blogger Penipu?Tutorial: Clear Cache and CookiesHey Anon!Bahaya Aiscoming soon




Memories

  • Review Blog Fatin Nursyahira
  • Mati Akibat Gurauan Melampau
  • Pemenang First Giveaway by Nurin Aireen & Ieyra Gh...
  • Senarai Blog Artis
  • Main Game No Backspace! XD
  • Al-Fatihah Buat Arwah Yasmin J Hunwick
  • Terlebih ramah pun susah
  • {TAMAT} Giveaway "I Love Peplum" by Nurin Aireen
  • #3YearsWithINFINITE
  • Taggie Game Part II




  • Credits
    © HNIE 2013 - The template was made by Hanie and edited by Nurin Aireen. Slider codes from nivo. Thanks to pixel-diary for the pixels and icons. Best view in Google Chrome


    Blogger Penipu?
    WRITTEN BY NURIN AIREEN ON 26 June 2013 { 36 love note(s) }



    Assalamualaikum dan selamat malam :)


    Sekarang ni dah banyak kan kes tipu menipu. Sponsor menipu lah, sponsor ditipu lah. Kali ni blogger newbie pulak menipu -.-' Kisahnya bermula begini ......... *romantic background music*

    Ada sorang budak ni dia buat entry kat blog dia siapa orang first yang komen kat entry tu akan dapat topup. Lepas tu nurin try je lah mana tahu bernasib baik dapat topup free je kan tak ada syarat apa2. Lepas tu ............ *tengok gambar* 


    Okay time ni nurin dah start bengang. Bukan apa, sebab dia cakap tak serupa bikin. Memang pantang orang yang cakap keling macam ni. Beberapa minit selepas tu dia komen kat entry tadi yang dia nak kasi topup kat nurin pulak sebab pemenang random tu tak tuntut hadiah dia. Nurin pun PM lah dia. Rezeki tak nak tolak. Screencap perbualan kiteorang boleh tengok gambar-gambar kat bawah ni. 




    Ada ke pulak kasi alasan tu. Memang tak boleh diterima langsung. At least tak perlu cancel lah kan. Kalau tak nak bagi atau lebih senang cerita awak tu PENIPU, tak payah buat benda2 macam ni. Tambah dosa awak je dik oi. Tapi apa2 pun nurin dah maafkan budak ni. Sebabnya haritu nurin sempat tengok kat blog dia yang dia ni masih budak2. Kalau tak silap budak sekolah rendah lagi kot. Itu pun kalau dia tak tipu pasal umur dia lah ._.

    Susah nak percaya kat orang zaman sekarang ni. Korang kena hati-hati lah eh. Disebabkan nurin fikir yang dia ni masih budak, nurin rahsiakan identiti dia. Lagipun hadiah dia tak ada lah berharga sampai beratus-ratus kan. Maafkan je lah dia dengan harapan dia tak akan buat macam ni lagi kat blogger lain. Nurin tak ada niat langsung nak aibkan dia, cuma nurin nak bagi peringatan pada blogger lain di samping nak share pengalaman nurin ni. Kalau ada jugak yang nak tahu sangat siapa budak ni, boleh PM nurin kat page ye. Hee.


    Haa ada satu cerita lagi. Nurin ada join GA dari blog budak ni jugak. Tak sampai 5 minit nurin join, dia delete entry GA tu. Hadiah dengan sponsor semua dah ada. Nurin pun dah ikut semua syarat. Then nurin tanya kat cbox dia batal ke GA tu? Dia jawab ya. Nurin tanya lagi kenapa dia batal. Dia jawab "Eh bukan batal. Sebenarnya saya tengah cari sponsor". Nampak tak dia cuba putar belit. Haih sakit hati betul lah. Oh yaa info terbaru budak ni dah delete blog dia ._. Nampak sangat lah yang dia menipu. Harap2 lepas ni dah tak tertipu. Salah nurin jugak lah sebab cepat percaya kat orang.


    Adik, kalau awak baca entry ni, lepas ni jangan buat macam ni lagi kat orang lain ye











    PROFILE biases AFFIES stuff contacts home