Nurin Aireen. 96's.
Kpopper| Forteenager
Hi! Thank you for coming!
Visit my twin here
Copycats are PROHIBITED

Status
aku malas update blog kbye


CHIT CHAT







Followers





Hot Issues

Shoot Copycat! Entry tak keluar kat dashboard? *spazzing mode* Oh My Bias List! Hati-hati masa korek telinga! Blogger Penipu?Tutorial: Clear Cache and CookiesHey Anon!Bahaya Aiscoming soon




Memories

  • {TAMAT} Mini Giveaway by Nurin Aireen
  • 1st Giveaway for Kpopers By Arina & Aireen
  • Tak Payah Buat GA Kalau Tak Ikhlas? + Hi Anon!
  • UPDATE TOP REFERRAL 30/7/13
  • Senarai Bakal Pemenang Mini Giveaway by Nurin Aire...
  • Senarai dan Gambaran Hadiah Mini Giveaway by Nurin...
  • Tutorial : Clear Cache and Cookies
  • Mizna Online Shop
  • Rezeki Dah Sampai! ^^ #4
  • Rezeki Dah Sampai! ^^ #3




  • Credits
    © HNIE 2013 - The template was made by Hanie and edited by Nurin Aireen. Slider codes from nivo. Thanks to pixel-diary for the pixels and icons. Best view in Google Chrome


    Rezeki Dah Sampai! ^^ #5
    WRITTEN BY NURIN AIREEN ON 3 August 2013 { 8 love note(s) }

    *gigit bantal*

    Ayo semua! Apa khabar? Sihat? Baju raya dah beli? Firstly Nurin mintak maaf kat peserta Mini GA Nurin sebab Nurin lambat update senarai peserta so ada peserta yang macam "eh link sy tak ada pun :(" Okay maaf ye sebab 2,3 hari ni Nurin tak sihat. Kat sini hujan. Sejuk sangat rasa macam kat Korea oversea, hehe.


    Hadiah ni sampai semalam tapi tak sempat nak update. Comel kan keychain pelita ni? Keychain ni Nurin dapat dari GA kat page kak Eymasu kot kalau tak silap. Suka3!

    Terima kasih kak Eymasu! ;D
    Blog : http://www.eymasu.blogspot.com/
                       http://www.eymasushoppe.blogspot.com/

    Page : DKDE BLOG
              Eymasu Shoppe
              Eymasu and world craft


    Kad raya ni pun sampai semalam. Hikhik comelnya kad raya dia. Siap ada bas lagi lepas tu ada gambar sendiri haa. Atoto manyak cantik maa.

    Terima kasih kak Tiey! ;D
    http://tieysmilez.blogspot.com/
    Page


    Yeay album Destiny (INFINITE) yeay yeay! Hihi walaupun ni album second hand (tak ada poster dan photocard) tapi Nurin tetap suka! Bukan senang orang nak bagi album free. Lagipun album ni baru je lagi CD pun takde calar. Album ni Nurin dapat dari GA Nurin dan Arina. Sponsor tu kasi maybe sebab dia memang nak kasi atau sebab Arina yang bodek dia. Tu Nurin taktau sebab ni urusan diorang, hehe.

    Terima kasih Wu Hyun Won! ;D
    https://www.facebook.com/saraazami02
    Page

    Terima kasih Arina! ;D
    http://rawrmeansaranghaeyo.blogspot.com/


    Hai abe ayam kat atas sana! ._. Hadiah ni pun sampai hari ni jugak. Time tu Nurin tak ada kat rumah, kalau tak, boleh lah Nurin belasah abang posmen tu sebab rosakkan bookmark Nurin :( Hehe tak ada lah gurau je saya kan budak baik. Seronok dapat hadiah bookmark bias sendiri. Memang lah boleh je hasilkan sendiri tapi bila dapat daripada kawan blogger lagi2 kpopper ni rasa seronok sangatttttt tau tapi sedih lah sebab rosak sikit tsk tsk ibarat L.Joe dibelasah Lol. Hihi apa2 pun thank you so much ye Nafaa.

    Terima kasih Nafaa! ;D
    http://behindmysoom.blogspot.com/
    Page


    Menang dari Giveaway Gempak Raya. Parcel ni sampai time tak ada orang kat rumah so kena lah pergi ambik sendiri. Nasib baik rumah dekat je dengan pejabat poslaju ni. Cantik shawl ni ^^v

    Terima kasih kak Bismil Azian! ;D
    http://anginsbayu.blogspot.com/
    FB










    PROFILE biases AFFIES stuff contacts home