Nurin Aireen. 96's.
Kpopper| Forteenager
Hi! Thank you for coming!
Visit my twin here
Copycats are PROHIBITED

Status
aku malas update blog kbye


CHIT CHAT







Followers





Hot Issues

Shoot Copycat! Entry tak keluar kat dashboard? *spazzing mode* Oh My Bias List! Hati-hati masa korek telinga! Blogger Penipu?Tutorial: Clear Cache and CookiesHey Anon!Bahaya Aiscoming soon




Memories

  • Senarai Bakal Pemenang Mini Giveaway by Nurin Aire...
  • Senarai dan Gambaran Hadiah Mini Giveaway by Nurin...
  • Tutorial : Clear Cache and Cookies
  • Mizna Online Shop
  • Rezeki Dah Sampai! ^^ #4
  • Rezeki Dah Sampai! ^^ #3
  • Rezeki Jun
  • GA Ramadhan & Birthday Wawa by Wawa Ashihara
  • Tahniah! Pemenang Giveaway "I Love Peplum" by Nuri...
  • Ahlan Wa Sahlan Ya Ramadhan =)




  • Credits
    © HNIE 2013 - The template was made by Hanie and edited by Nurin Aireen. Slider codes from nivo. Thanks to pixel-diary for the pixels and icons. Best view in Google Chrome


    UPDATE TOP REFERRAL 30/7/13
    WRITTEN BY NURIN AIREEN ON 30 July 2013 { 4 love note(s) }


    Belum join lagi? Klik banner! Tamat pada 3/8/13


    Alhamdulillah hari ni dah masuk hari ketiga Mini GA Nurin berlangsung. Mesti korang nak tahu siapa yang berjaya jadi top referral setakat ni kan? Okay meh sini Nurin tunjuk sikit. Nurin update sekali je ni sebab hari sabtu ni pun dah nak tamat. Sekejap je. 

    So kepada yang tersenarai dalam top referral ni korang masih ada peluang untuk promote habis-habisan. Keputusan akhir nanti sama-sama kita nantikan =D Bagi yang tak tersenarai dalam top referral setakat ni, jangan sedih, jangan putus asa sebab korang still ada masa untuk promote. Itu pun kalau nak menang blouse ni. Kalau taknak takpe, tunggu je rezeki random nanti, hehe.




    Haa tu dia nampak dah top 3 kita sekarang. Teruskan promote ye ^^v kenapa Nurin buat star kat tempat first and second? Sebab pemenang blouse adalah 2 orang.

    ** Walaupun awak tersenarai dalam top referral tapi awak tak ikut semua syarat yang ditetapkan, awak tak layak menang. Nurin akan pilih orang yang lebih layak. Dialah yang menang top referral dan dia jugak lah yang ikut semua syarat =) Bila berkaitan dengan rezeki, jangan main-main tau.











    PROFILE biases AFFIES stuff contacts home