Nurin Aireen. 96's.
Kpopper| Forteenager
Hi! Thank you for coming!
Visit my twin here
Copycats are PROHIBITED

Status
aku malas update blog kbye


CHIT CHAT







Followers





Hot Issues

Shoot Copycat! Entry tak keluar kat dashboard? *spazzing mode* Oh My Bias List! Hati-hati masa korek telinga! Blogger Penipu?Tutorial: Clear Cache and CookiesHey Anon!Bahaya Aiscoming soon




Memories

  • Blog Oh Blog
  • Fighting! Buat belog bagi jadi =_=




  • Credits
    © HNIE 2013 - The template was made by Hanie and edited by Nurin Aireen. Slider codes from nivo. Thanks to pixel-diary for the pixels and icons. Best view in Google Chrome


    Happy Birthday Shin Oppa ♥
    WRITTEN BY NURIN AIREEN ON 24 October 2012 { 0 love note(s) }


    Assalamualaikum.. Annyeong guys!^^ Hari ni hari ke 5, 6, 7 aku melekat depan lappy untuk siapkan blog ni. Oh yeah hari ni birthday abe shin ;D aww abe shin mane? of coz lah abe Shin Won Ho yang omey lotey tu uhuk uhuk





    Shin ni bias aku dalam Cross Gene. Shin, takuya and sape entah sorang lagi aku tak kenal lah lol. Shin ni comel gila kot ;-; ade dalam satu video ni dia buat annyeonghaseyo dengan suara sengau dia tu omg comel gila /flips everything/ Hahah k aku boleh jadi gila lama lama nengok kembar L nih -.- tapi kan siyes aku jelly gilos tengok dia ngan suzy dalam citer Big tu ;~; 




    Okay lah cukup sampai di sini sahaja aku merepek malam ni. Besok sekolah woi budak pemalas nak buat homework. Happy birthday shin! :* Jaljayo goodnight 












    PROFILE biases AFFIES stuff contacts home