Nurin Aireen. 96's.
Kpopper| Forteenager
Hi! Thank you for coming!
Visit my twin here
Copycats are PROHIBITED

Status
aku malas update blog kbye


CHIT CHAT







Followers





Hot Issues

Shoot Copycat! Entry tak keluar kat dashboard? *spazzing mode* Oh My Bias List! Hati-hati masa korek telinga! Blogger Penipu?Tutorial: Clear Cache and CookiesHey Anon!Bahaya Aiscoming soon




Memories

  • GA Ramadhan & Birthday Wawa by Wawa Ashihara
  • Tahniah! Pemenang Giveaway "I Love Peplum" by Nuri...
  • Ahlan Wa Sahlan Ya Ramadhan =)
  • Senarai peserta comel Giveaway "I Love Peplum" by ...
  • Sahabat, Saya Rindu Awak :(
  • Bahaya Ais
  • Tutorial Photoshop : Letak Signature di Bawah Seti...
  • Tutorial : Letak Signature di Bawah Setiap Post
  • Rezeki Dah Sampai ^^ #2
  • Rezeki Dah Sampai ^^




  • Credits
    © HNIE 2013 - The template was made by Hanie and edited by Nurin Aireen. Slider codes from nivo. Thanks to pixel-diary for the pixels and icons. Best view in Google Chrome


    Rezeki Jun
    WRITTEN BY NURIN AIREEN ON 14 July 2013 { 0 love note(s) }






    lol yixing-ssi


    Assalamualaikum.


    Alhamdulillah hadiah daripada Eymasu telah sampai hari khamis haritu. Hadiah untuk 1#Giveaway Mini By Eymasu And World Craft. Balik je sekolah ternampak sampul surat dalam bilik adik. Sampul tu dah terbukak. Haa kerja siapa lagi kalau bukan budak gigi tu kan. Memang hobi dah pantang nampak hadiah nurin sampai, mesti dia tolong rasmi.





    Nurin dapat handphone strap macam dalam gambar tu =) Cuma satu je yang nurin kesal. Kenapa lah nurin tak try mintak kat akak tu warna pink. Handphone strap ni memang dah comel dah, tapi kalau warna pink mesti lagi comel T.T oh menyesal haha tapi apa-apa pun nurin bersyukur lah sebab tersenarai jugak sebagai pemenang. Bukan senang nak ada rezeki kalau guna random. Alhamdulillah. Terima kasih kak Eymasu ^^,


    Blog : http://www.eymasu.blogspot.com/
             http://www.eymasushoppe.blogspot.com/

    Page : DKDE BLOG
              Eymasu Shoppe
              Eymasu and world craft











    PROFILE biases AFFIES stuff contacts home