Nurin Aireen. 96's.
Kpopper| Forteenager
Hi! Thank you for coming!
Visit my twin here
Copycats are PROHIBITED

Status
aku malas update blog kbye


CHIT CHAT







Followers





Hot Issues

Shoot Copycat! Entry tak keluar kat dashboard? *spazzing mode* Oh My Bias List! Hati-hati masa korek telinga! Blogger Penipu?Tutorial: Clear Cache and CookiesHey Anon!Bahaya Aiscoming soon




Memories

  • Bahaya Ais
  • Tutorial Photoshop : Letak Signature di Bawah Seti...
  • Tutorial : Letak Signature di Bawah Setiap Post
  • Rezeki Dah Sampai ^^ #2
  • Rezeki Dah Sampai ^^
  • Gosip : Elfira Loy Bercinta Dengan Baim Wong?
  • Tutorial : Background Belakang Body {Simple Templa...
  • Berubah Ke Arah Yang Lebih Baik
  • SEGMEN REVIEW BY IEYRA GHANI
  • PUASA PADA HARI SABTU




  • Credits
    © HNIE 2013 - The template was made by Hanie and edited by Nurin Aireen. Slider codes from nivo. Thanks to pixel-diary for the pixels and icons. Best view in Google Chrome


    Sahabat, Saya Rindu Awak :(
    WRITTEN BY NURIN AIREEN ON 8 July 2013 { 0 love note(s) }

    Dujun, awak nampak hensem u_u

    Assalamualaikum dan selamat pagi readers yang hensem lagi comel lote. Ehhe ye ye je tegur macam ada orang nak baca entry kita pagi pagi buta ni yep. Hai, saya tak tidur lagi y.y Saya rindu kawan baik saya y.y

    Baru je habis kemas bilik ni lol buang tabiat betul kemas bilik pagi pagi buta time orang tengah syok tidur ni. Actually niat tu dah lama nak cari bedak yang menghilangkan diri sejak beberapa bulan yang lalu. Bedak apa? Bedak muka ler. Ahha bedak biasa je tapi bila dah tetiba hilang macam misteri tu tuan mana je yang tak nak cari kan. Tapi tu lah sia sia je geledah bilik tadi tak jumpa pun bedak tu ._. Tak apa nanti kita beli lain ok haha.

    Lepas dah geledah satu bilik tu, mula lah nak menatap balik hadiah hadiah pemberian orang. Tup tup terduduk dengan selesanya kat atas lantai bilik ni lepas tu bukak balik hadiah yang Uda kasi time birthday eden dulu. Hadiah pertama untuk birthday daripada Uda tersayang y.y


    Barang Kpop? Ye, kiteorang kenal pun disebabkan Kpop :) Ahha time tu mula lah nak buat drama Korea lol sempat lagi menangis depan hadiah hadiah tu. Bukan apa, selalu kalau rindu kat Uda, mesti akan tengok semua hadiah yang dia kasi. Tu yang tadi feeling kejap. Lagipun dah lama tak contact dia u_u Dulu tiap tiap hari kiteorang mesej. Takpun sembang kat fb, twitter. Sekarang.. kiteorang dah makin jauh. Tsk tsk T_T

    Maybe sebab masing masing dah busy dengan SPM. Tapi riyn tak pernah lupa uda. Eh riyn pulak? Nama siapa pulak dah riyn ni? Hehe riyn tu nurin lah. Banyak betul nama kau kan. Ween, nurin, riyn. Ahha tak apa, saya bahagia macam tu LOL. Nama riyn lah paling special sebab uda sorang je yang panggil saya riyn U_U


    Semua hadiah ni masih selamat dalam sampul yang uda kasi tu hehehe fail tu dah bukak plastik lepas tu masukkan balik dalam plastik. Tak nak guna sampai bila bila. Sayang sangat. Cukuplah abang posmen tu je yang bagi rosak haritu hahaha. Gambar tu pulak kalau nak bubuh dalam purse takut hilang pulak nanti so biar je semua dalam sampul. Selamat kan ^^

    Wah lega jugak lah lepas luahkan semua ni kat dalam entry. I miss you uda. I always miss you. Terima kasih sebab sudi jadi kawan riyn, kawan baik riyn, kawan gila2 riyn, sahabat riyn. Thanks for being part of my life, thanks for everything. I'm so lucky to have you in my life. I love you 

    click her cute picture to visit her

    Perancangan lepas SPM kita bincang nanti ye hehe I'm waiting for your upcoming birthday ^_^ Tapi time tu mesti kita tengah busy kan. So just wait for your presents! :P 3 AM? So good night everyone! xoxo

    "I've learned that true friendship continues to grow, even over the longest distance. "










    PROFILE biases AFFIES stuff contacts home