Nurin Aireen. 96's.
Kpopper| Forteenager
Hi! Thank you for coming!
Visit my twin here
Copycats are PROHIBITED

Status
aku malas update blog kbye


CHIT CHAT







Followers





Hot Issues

Shoot Copycat! Entry tak keluar kat dashboard? *spazzing mode* Oh My Bias List! Hati-hati masa korek telinga! Blogger Penipu?Tutorial: Clear Cache and CookiesHey Anon!Bahaya Aiscoming soon




Memories

  • Ahlan Wa Sahlan Ya Ramadhan =)
  • Senarai peserta comel Giveaway "I Love Peplum" by ...
  • Sahabat, Saya Rindu Awak :(
  • Bahaya Ais
  • Tutorial Photoshop : Letak Signature di Bawah Seti...
  • Tutorial : Letak Signature di Bawah Setiap Post
  • Rezeki Dah Sampai ^^ #2
  • Rezeki Dah Sampai ^^
  • Gosip : Elfira Loy Bercinta Dengan Baim Wong?
  • Tutorial : Background Belakang Body {Simple Templa...




  • Credits
    © HNIE 2013 - The template was made by Hanie and edited by Nurin Aireen. Slider codes from nivo. Thanks to pixel-diary for the pixels and icons. Best view in Google Chrome


    Tahniah! Pemenang Giveaway "I Love Peplum" by Nurin Aireen
    WRITTEN BY NURIN AIREEN ON 10 July 2013 { 4 love note(s) }


    Assalamualaikum dan selamat pagi =) Dah sahur belum? Hehe. Sorry sangat sebab lambat umum pemenang. Semalam kan Nurin dah kata nak umum selepas pukul 12 tapi malangnya Nurin tidur pun sebelum pukul 12. TERtidur okay hehe. Jom kita tengok siapakah pemenang bertuah yang dipilih oleh pak cik random! Seramai 183 orang berebut satu peplum! Siapa yang terkena???!


















    Wah cantik kan nombor tu. Tahniah kepada pemenang! Cek nombor kat sini. Yang tak menang tu janganlah bersedih. Tak ada rezeki nak buat macam mana. Nanti GA Nurin akan datang Nurin cari sponsor peplum lagi eh hehe ramai betul yang suka peplum. Nurin pun suka sangat.

    Kepada pemenang yang bernombor 66 tu, Nurin harap awak dah ikut semua syarat yang simple tu ye =) Tahniah sekali lagi! Sila PM sponsor kat sini. PM macam ni ye :

    Assalamualaikum. Saya pemenang Giveaway "I Love Peplum" by Nurin Aireen. Terima kasih sebab sudi sponsor :)

    NAMA PENUH :
    ALAMAT :
    NO. TELEFON :
    LINK ENTRY PEMENANG : http://nurinaireen.blogspot.com/2013/07/tahniah-pemenang-giveaway-i-love-peplum.html
    LINK ENTRY PENYERTAAN SAYA :
    PEPLUM YANG SAYA PILIH : *awak pilih salah satu daripada 6 peplum tu kat sini lepas tu awak right click dan copy url image dia then awak paste kat bahagian ni*


    ** Detail lain awak boleh contact terus dengan sponsor tersebut okay? =D










    PROFILE biases AFFIES stuff contacts home