Nurin Aireen. 96's.
Kpopper| Forteenager
Hi! Thank you for coming!
Visit my twin here
Copycats are PROHIBITED

Status
aku malas update blog kbye


CHIT CHAT







Followers





Hot Issues

Shoot Copycat! Entry tak keluar kat dashboard? *spazzing mode* Oh My Bias List! Hati-hati masa korek telinga! Blogger Penipu?Tutorial: Clear Cache and CookiesHey Anon!Bahaya Aiscoming soon




Memories

  • And the winners are.......... |Holiday Giveaway by...
  • Gosip : Hanis Zalikha dan Hairul Azreen ingin berk...
  • Tutorial : Cara Layari Internet Tanpa Perlu Clear ...
  • Senarai Bakal Pemenang Holiday Giveaway by Nurin A...
  • {TAMAT} Holiday Giveaway by Nurin Aireen
  • Senarai dan Gambaran Hadiah Holiday Giveaway by Nu...
  • Rezeki Dah Sampai! ^^ #6
  • Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin
  • Tutorial : Marquee Background Status Box {Like Me}...
  • Tutorial : Cara Paling Simple Untuk Cari Top Refer...




  • Credits
    © HNIE 2013 - The template was made by Hanie and edited by Nurin Aireen. Slider codes from nivo. Thanks to pixel-diary for the pixels and icons. Best view in Google Chrome


    Dah Give Up Berblogging :(
    WRITTEN BY NURIN AIREEN ON 25 August 2013 { 25 love note(s) }
    SILA BACA SAMPAI HABIS 


    Selamat tinggal semua :( Nurin dah buat keputusan untuk tinggalkan dunia blog ni selama-lamanya. Nurin dah tak tahan lagi dengan semua masalah ni. Sakit sangat hati ni. So kepada kawan-kawan blogger semua, yang kenal atau tak kenal Nurin, Nurin minta maaf okey if sebelum2 ni Nurin ada buat silap, salah. Buat korang terasa hati atau sakit hati atau apa2 je. Halalkan semuanya selama Nurin bergelar blogger ni. Memang best tapi bila dah jadi macam ni Nurin sendiri pun tak boleh nak tahan lagi.

    Nak tahu apa yang jadi sampai Nurin give up berblogging?













    Hehehe lukenabeb! Saja buat tajuk entry gempak macam tu haha gempaklah sangat kan. Marah ke? Alolo tomey2 bucuk2 janganlah marah ek nanti cepat tua. Saja je Nurin kasi prank sikit sebelum start hiatus ni. Hiatus lagi? Dah berapa kali kau buat entry nak hiatus tapi hiatus hanya pada mulut hahaha. Okay kali ni tolong serius ye Nurin.

    Hehe awak marah lagi ke pasal terkena tadi? Janganlah marah tau. Udah2 ler tu. Ok, Nurin minta maaf ye? ^^v Hewhew. Saja buat gimik. Nak jugak buat orang saspen tapi entah berjaya je tidak. Kalau awak terkena tadi, terima kasih! :p Sebenarnya Nurin sengaja buat entry terakhir ni sebelum Nurin hiatus untuk trial esok dan SPM. Dah tak lama dah. Sekejap betul masa berlalu :( Rasa macam baru je habis PMR tuptup dah nak SPM.

    Jangan rindu Nurin tau :p hehe perasan gila minah ni euw. Nurin akan start hiatus esok. Jangan jemput Nurin untuk join GA atau apa2 je sampai lah Nurin habis SPM nanti. Nanti dah habis Nurin update blog ok! :> Kalau korang perasan, sidebar title dah tak muncul kan? Baru tadi je jadi masalah padahal Nurin tak kacau pun coding sidebar ugh sama lah dengan blockquote. Taknak menjadi jugak. Tetiba je buat hal. Nak mogok lah tu sebab orang nak hiatus :p

    Untuk sesiapa yang melawat atau follow blog Nurin masa Nurin hiatus ni, boleh tinggalkan pesanan kat entry ni ataupun cbox. Nanti Nurin lawat awak balik tau. Lastly, Nurin nak minta doa yang ikhlas daripada korang semua. Doakan semoga Nurin berjaya dapat straight A+ nanti. Nak sangat banggakan parents, InShaaAllah. Terima kasih 


    بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ 
    Ya Allah Ya Tuhanku, Kau berikanlah ketenangan kepada Nur Izzureen Binti Roslan yang bakal menduduki peperiksaan SPM 2013. Semoga semuanya berjalan dengan lancar. Kau berikanlah dia peluang untuk membanggakan ibu dan bapanya dengan kejayaan 9A+ dalam SPM 2013. Amin Amin Ya Rabbal ‘Alamin. 


    I'll be back.
    Lots of love,
    Nurin Aireen









    PROFILE biases AFFIES stuff contacts home