Nurin Aireen. 96's.
Kpopper| Forteenager
Hi! Thank you for coming!
Visit my twin here
Copycats are PROHIBITED

Status
aku malas update blog kbye


CHIT CHAT







Followers





Hot Issues

Shoot Copycat! Entry tak keluar kat dashboard? *spazzing mode* Oh My Bias List! Hati-hati masa korek telinga! Blogger Penipu?Tutorial: Clear Cache and CookiesHey Anon!Bahaya Aiscoming soon




Memories

  • Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin
  • Tutorial : Marquee Background Status Box {Like Me}...
  • Tutorial : Cara Paling Simple Untuk Cari Top Refer...
  • Tutorial : Fireworks Cursor Effect {Clicksplosion}...
  • Tahniah! Para Pemenang Mini Giveaway by Nurin Aire...
  • Rezeki Dah Sampai! ^^ #5
  • {TAMAT} Mini Giveaway by Nurin Aireen
  • 1st Giveaway for Kpopers By Arina & Aireen
  • Tak Payah Buat GA Kalau Tak Ikhlas? + Hi Anon!
  • UPDATE TOP REFERRAL 30/7/13




  • Credits
    © HNIE 2013 - The template was made by Hanie and edited by Nurin Aireen. Slider codes from nivo. Thanks to pixel-diary for the pixels and icons. Best view in Google Chrome


    Rezeki Dah Sampai! ^^ #6
    WRITTEN BY NURIN AIREEN ON 6 August 2013 { 4 love note(s) }

    Alhamdulillah dua2 hadiah ni sampai hari ni. Time tu Nurin tengah tidur eh bukan sengaja tapi TERtidur time study. Then adik Nurin kejut kasi 2 sampul surat. Haa tengok fridge magnet tu comel tak comel tak? Comel kan ... Suka sangat! T.T First sebab doodle tu comel second sebab ada tulisan hangul ehehe. Nurin tak letak kat peti ais tapi Nurin letak kat besi kerusi belajar Lol well this is mine ~.~

    Terima kasih kak Dysha! ^^,
    http://dyshasahhir.blogspot.com/
    https://www.facebook.com/kawaiidyshastudio


    Yang ni pun comel kan T.T hadiah hari ni memang semuanya kawaii alahai sukanya saya sebab saya memang penggemar barang2 kawaii. Button badge ni Nurin menang dari Simple Segment by kak FD haritu. Dah join last minit memang tak target nak menang ihihik maceh ye kak FD. Ni lah hadiah pertama yang Nurin dapat daripada blogger comel kita, kak Fatin Diana ;D

    Terima kasih kak FD!
    http://www.fatindiana.com/
    https://www.facebook.com/fatindianaa


    xoxo,
    Nurin Aireen









    PROFILE biases AFFIES stuff contacts home