Nurin Aireen. 96's.
Kpopper| Forteenager
Hi! Thank you for coming!
Visit my twin here
Copycats are PROHIBITED

Status
aku malas update blog kbye


CHIT CHAT







Followers





Hot Issues

Shoot Copycat! Entry tak keluar kat dashboard? *spazzing mode* Oh My Bias List! Hati-hati masa korek telinga! Blogger Penipu?Tutorial: Clear Cache and CookiesHey Anon!Bahaya Aiscoming soon




Memories

  • Tutorial : Marquee Background Status Box {Like Me}...
  • Tutorial : Cara Paling Simple Untuk Cari Top Refer...
  • Tutorial : Fireworks Cursor Effect {Clicksplosion}...
  • Tahniah! Para Pemenang Mini Giveaway by Nurin Aire...
  • Rezeki Dah Sampai! ^^ #5
  • {TAMAT} Mini Giveaway by Nurin Aireen
  • 1st Giveaway for Kpopers By Arina & Aireen
  • Tak Payah Buat GA Kalau Tak Ikhlas? + Hi Anon!
  • UPDATE TOP REFERRAL 30/7/13
  • Senarai Bakal Pemenang Mini Giveaway by Nurin Aire...




  • Credits
    © HNIE 2013 - The template was made by Hanie and edited by Nurin Aireen. Slider codes from nivo. Thanks to pixel-diary for the pixels and icons. Best view in Google Chrome


    Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin
    WRITTEN BY NURIN AIREEN ON 6 August 2013 { 4 love note(s) }

    Sedar tak sedar dah nak dekat sebulan kita berpuasa kan. Cepat betul masa berlalu. Lusa dah nak raya. Amacam? Barang-barang raya semua dah lengkap? Kuih raya dah buat? 

    Dalam entry ni, Nurin nak ambik kesempatan untuk ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin kepada semua muslimin dan muslimat. Tak terlalu awal dan tak terlalu lambat kan? Kepada semua rakan blogger yang mengenali diri ini mahupun tidak mengenali diri ini, Nurin menyusun sepuluh jari meminta maaf kalau selama Nurin jadi blogger ni Nurin ada sakitkan hati mana-mana pihak dengan entry2 Nurin, perangai Nurin, kalau terkasar bahasa harap dimaafkan.

    Tahun ni adalah tahun pertama Nurin beraya sebagai seorang blogger, hehe kira ni first entry lah pasal raya. Nurin doakan semoga raya korang tahun ni lebih happening, lebih bermakna dari raya-raya sebelum ni and lastly.... jaga diri bebaik tau jangan main mercun :P Bagi yang pulang ke kampung halaman, Nurin doakan perjalanan pergi dan pulang korang dalam keadaan selamat, Amin.

      Ikhlas daripada,
    Nurin Aireen









    PROFILE biases AFFIES stuff contacts home