Nurin Aireen. 96's.
Kpopper| Forteenager
Hi! Thank you for coming!
Visit my twin here
Copycats are PROHIBITED

Status
aku malas update blog kbye


CHIT CHAT







Followers





Hot Issues

Shoot Copycat! Entry tak keluar kat dashboard? *spazzing mode* Oh My Bias List! Hati-hati masa korek telinga! Blogger Penipu?Tutorial: Clear Cache and CookiesHey Anon!Bahaya Aiscoming soon




Memories

  • Dah Give Up Berblogging :(
  • And the winners are.......... |Holiday Giveaway by...
  • Gosip : Hanis Zalikha dan Hairul Azreen ingin berk...
  • Tutorial : Cara Layari Internet Tanpa Perlu Clear ...
  • Senarai Bakal Pemenang Holiday Giveaway by Nurin A...
  • {TAMAT} Holiday Giveaway by Nurin Aireen
  • Senarai dan Gambaran Hadiah Holiday Giveaway by Nu...
  • Rezeki Dah Sampai! ^^ #6
  • Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin
  • Tutorial : Marquee Background Status Box {Like Me}...




  • Credits
    © HNIE 2013 - The template was made by Hanie and edited by Nurin Aireen. Slider codes from nivo. Thanks to pixel-diary for the pixels and icons. Best view in Google Chrome


    FREEDOM.
    WRITTEN BY NURIN AIREEN ON 28 November 2013 { 4 love note(s) }


    Assalamualaikum and hai semua u.u i'm back i'm back i'm back!!!!! korang sihat? mesti dah lupa titew kan *dah lama tak gedik* ingat nak update semalam tapi busy buat benda lain huehuehue. tahniah kepada calon2 spm yang dah menamatkan spm dengan jayanya. lepas keluar dewan semalam orang lain dah macam monyet sawan while me .............





    sebab last paper tu tersalah experiment uwaaaa plus bila fikir pasal result and my parents uwaaaa okay taknak fikir yang lepas dah tak boleh buat apa hanya mampu berdoa dan tawakkal. seriously freedom tu memang ada rasa but still there's something--

     Ya Allah berikanlah keputusan yang cemerlang kepada Nur Izzureen Bt Roslan agar dia tidak mengecewakan ibu bapanya. Amin~


    so semalan zaman persekolahan dah habis!! dah takda dah hidup sebagai seorang budak sekolah dah matang dah hok aloh. tapi macam sedih je macam rindu je aha. time first menaip kat blog yang dah bersawang ni rasa awkward ha macam malas pun ada lol dulu kemain update belog kan. lagi2 la sekarang ni tengah guna this "on-screen keyboard" sebab my keyboard tu sejak spm start dia pening sikit bila tekan n dia jadi b haih sabo jelah. nak suruh abang repair duk tunggu maso jo ni.



    tengok tu annoying kan benda alah tu nak taip pun dah mace siput tapi nasib baik lah ada keyboard ni ye dok tidok tokleh naip. rasa macam nak buat GA dalam masa terdekat ni tapi malas nak cari sponsor haha nanti lah.

    dah lama tak update rasa pelik pulak entry ni entah apa yang aku mengarut -.- so that's all a short update about life.











    PROFILE biases AFFIES stuff contacts home