Nurin Aireen. 96's.
Kpopper| Forteenager
Hi! Thank you for coming!
Visit my twin here
Copycats are PROHIBITED

Status
aku malas update blog kbye


CHIT CHAT







Followers





Hot Issues

Shoot Copycat! Entry tak keluar kat dashboard? *spazzing mode* Oh My Bias List! Hati-hati masa korek telinga! Blogger Penipu?Tutorial: Clear Cache and CookiesHey Anon!Bahaya Aiscoming soon




Memories

  • #3YearsWithINFINITE
  • Taggie Game Part II
  • [AKAN DATANG] AUTUMN DI HATIKU ~ HANEZ SURAYA & KI...
  • My 1st Blogskin : You are my angel
  • New blog, new feel =_=
  • ayah.
  • first time.
  • suasana baru.
  • Happy belated birthday, dear mom
  • pagi yang indah.




  • Credits
    © HNIE 2013 - The template was made by Hanie and edited by Nurin Aireen. Slider codes from nivo. Thanks to pixel-diary for the pixels and icons. Best view in Google Chrome


    {TAMAT} Giveaway "I Love Peplum" by Nurin Aireen
    WRITTEN BY NURIN AIREEN ON 9 June 2013 { 189 love note(s) }

    TAMAT




    Assalamualaikum and hai! =) Hari ni nurin nak lancarkan my second giveaway. Kali ni tak ada partner, I sorang sorang je, hehe. Jutaan terima kasih diucapkan kepada Sofiesya Collection kerana sudi sponsor. Harap dapat sambutan lah ye. 


     Syarat-syarat WAJIB

     Warganegara Malaysia yang mempunyai alamat di Malaysia sahaja
     Mempunyai blog sendiri dan facebook
     Buat satu entry bertajuk Giveaway "I Love Peplum" by Nurin Aireen *copypaste je*
     Ambik banner kat atas tu dan tempek dalam entry korang dan jangan lupa backlinkkan ke entry ini
     Dah buat tu? Okay sekarang follow blog Nurin *picit button JOIN THIS SITE kat sidebar* dan blog Sofiesya Collection
     Like kedua-dua page ni     
     Dah? Okay siap! Hantarkan link entry kat kotak komen GA ini sahaja. Tempat lain tak diterima. Sila hantar sekali sahaja penyertaan.

    Banyak ke syarat? Sorry ye kalau banyak. Tolonglah JUJUR. Nanti tak berkat rezeki tu. Peserta yang tertinggal salah satu syarat akan dibatalkan penyertaannya!

     Hadiah : 

    ** SEORANG PEMENANG SAHAJA! x1 peplum

     BELLA RIBBON PEPLUM (tak termasuk skirt) berharga RM 40 **Free Size (Fit Up to L)





     LYSSA FLOWERY PEPLUM (tak termasuk skirt) berharga RM 43 **Free Size (Fit up to M)








    Pemenang tersebut dibenarkan memilih salah satu daripada 6 peplum kat atas ni. Jejaka jejaka tampan kat luar sana pun boleh join jugak. Hehe nanti kalau menang boleh kasi kat makwe atau kakak/adik/mak ke.


    Tunggu apa lagi? Jom join! Pemilihan pemenang adalah 100% menggunakan pak cik random! Doa doakanlah semoga peplum comel ni menjadi rezeki korang. Nurin mencari seorang pemenang sahaja! Dupdap dupdap siapakah pemenang bertuah yang dicari?! 


    ** Senarai peserta hanya akan dikeluarkan selepas GA tamat untuk para peserta cek link masing-masing.  Tamat pada 9 Julai 2013 tepat jam 12 tengah malam. Good luck! 


    **Sila alert dengan sebarang update 











    PROFILE biases AFFIES stuff contacts home