Nurin Aireen. 96's.
Kpopper| Forteenager
Hi! Thank you for coming!
Visit my twin here
Copycats are PROHIBITED

Status
aku malas update blog kbye


CHIT CHAT







Followers





Hot Issues

Shoot Copycat! Entry tak keluar kat dashboard? *spazzing mode* Oh My Bias List! Hati-hati masa korek telinga! Blogger Penipu?Tutorial: Clear Cache and CookiesHey Anon!Bahaya Aiscoming soon




Memories

  • What Is Exam?
  • Happy Birthday Shin Oppa ♥
  • Blog Oh Blog
  • Fighting! Buat belog bagi jadi =_=




  • Credits
    © HNIE 2013 - The template was made by Hanie and edited by Nurin Aireen. Slider codes from nivo. Thanks to pixel-diary for the pixels and icons. Best view in Google Chrome


    Happy Birthday Yeobo ♥
    WRITTEN BY NURIN AIREEN ON 25 October 2012 { 0 love note(s) }






    Assalamualaikum.. Annyeong! :D Yeayyy birthday uda birthday uda! Aku excited dari siang tadi lagi haa. Habis satu rumah aku hebohkan pasal birthday budak uda ni. Okay ekceli aku sedih sebab hajat aku nak bagi hadiah kat uda tak kesampaian T-T sobs aku taktau nak kasi ape. Ee aku tak habis habis dengan masalah hadiah. Takpe lah uda, aku hadiahkan persahabatan ni untuk kau ♥ and aku harap friendship kita ni akan kekal sampai ke akhir hayat. Alololo macam pengantin lah pulak. Sobs terharu aku dapat kawan macam kau ni EHEHEH ngade




    Now aku nak citer lah siket pasal grandma uda ni. Aku start kenal dia 9/2 taon ni. Kiteorang kenal kat fb. Aku tak ingat lah sape yang add sape dulu =_= ngeh ngeh. Then aku post kat wall dia "Your bias is sunggyu?" pastu kiteorang wall-to-wall and chat. We started to know each other better. Uda ni hobi dia memang suke bebenor mintak number fon orang yang dia kenal contohnya aku. Haha thanks uda, berkat hobi kau kita dapat kenal sejauh ni. Serious talk, aku belum pernah lagi seumur hidup aku jumpa kawan jauh yang melekat dengan aku sampai sekarang. Selalunye lost contact lah, ape lah. Macam macam halangan. Aku bersyukur sangat dapat kenal uda. Dia ni lah penyeri hidup aku selain family, husbands, and 3 orang bff aku tu. Kalau aku nak citerkan perangai dia kat sini memang panjang menjela lah nak kena taipnya tapi sumpah best ade kawan baik macam ni. Uda ni lebih kurang aku je lol kiteorang satu kepala. Semua benda nak geng. Kekadang aku suka hasut dia bagi bermadu bias dengan aku hahah bukan kekadang tapi selalu gitu. Madu bahagia :D aku taktahu macam mana nak buat ayat sweet sweet tapi aku memang sayang gila babun dekat budak sorang ni :') Kalau lah kiteorang ni duk dekat kan. Kat bawah tu lah suwit muwit kita. Aww comel kan dia ♥


        
    This is my sweetheart
    Happy birthday to you.. Happy birthday to you.. Happy birthday dear uda.. Happy birthday to you.. *baksu baksu* ngeee. Happy birthday uda. May God always bless you, Amin. Hope this friendship will last till jannah. Nah ambik hadiah ;p

      WAYE =_=




    Aww comel lote





    Aww sexy hamster

    okay dah nanti pulak aku kasi hadiah ;p wahaha bye bye guys 












    PROFILE biases AFFIES stuff contacts home