Nurin Aireen. 96's.
Kpopper| Forteenager
Hi! Thank you for coming!
Visit my twin here
Copycats are PROHIBITED

Status
aku malas update blog kbye


CHIT CHAT







Followers





Hot Issues

Shoot Copycat! Entry tak keluar kat dashboard? *spazzing mode* Oh My Bias List! Hati-hati masa korek telinga! Blogger Penipu?Tutorial: Clear Cache and CookiesHey Anon!Bahaya Aiscoming soon




Memories

  • Happy Birthday Yeobo ♥
  • What Is Exam?
  • Happy Birthday Shin Oppa ♥
  • Blog Oh Blog
  • Fighting! Buat belog bagi jadi =_=




  • Credits
    © HNIE 2013 - The template was made by Hanie and edited by Nurin Aireen. Slider codes from nivo. Thanks to pixel-diary for the pixels and icons. Best view in Google Chrome


    Bihun sup punya pasal
    WRITTEN BY NURIN AIREEN ON 27 October 2012 { 0 love note(s) }


    Oh annyeonghaseyo! Assalamualaikum.. Belum terlambat kan untuk aku ucap Selamat Hari Raya Aidil Adha :D Amacam sedap tak makan daging kambing? =_= okay sekarang ni aku nak citer pasal raya aku hari ni. Ohho ekceli aku taktahu nak merepek ape malam ni. So aku buatlah entry mengarut ni//garu hidung


    Olololololo sape ni =_=


    Hahah cer korang tengok gif abe namu kat atas ni. Nampak macam dia tengah berdoa lolol. Aku jumpa gif ni kat #TIG kat fb ade akak tu post then dia kata namu tengah berdoa. Ade chance nak masuk Islam -.- Bila tengok balik, memang pun nampak macam dia tengah berdoa. Keke namu namu. Aku kan.. rindu gila dekat INFINITE T-T masih setia menunggu CB dorang sobs rindu pokok comel choding hamster superman dinosaur lemon candy yaho uwaaa. Okay dah stop meraung tak tentu pasal. Aku ni asyik lari tajuk jeh -.- yelah meh sini nak cite pasal bihun sup eh tak maksud aku pasal raya haji aku taon ni uhuk uhuk


    Ehhe warm up dulu

    Hari ni, 26/10/12 aku bangun pukul 10. Eh 10 ke 11 entah aku pun dah lupe. Awal kan aku bangun. Tu pun sebab ayah aku kejut hehehhe. Pukul 9 tu mak aku dah call and cite suasana kat kampung mak aku. Dorang bangun pukul 6 and siap siap untuk beraya sedangkan aku masih hanyut dibuai infinite. Mak aku pun mula lah membebel kat anak dara kesayangan beliau ni. Time tu aku tengah mamai lagi kekeke sory mama. Aku pun main jawab ye ye je. Lepastu time mak aku babai tu, mak aku siap suruh sambung tido balik lol -.- aku pun ape lagi. Tanpa membuang masa, aku bumm balik atas katil. Wahahaha sampai lah suatu ketika aku terdengar satu suara memanggilku dari bawah  "AWIN!!!!!! BANGUN MANDI! PUKUL BERAPA DAH NI. NAK BALIK KAMPUNG" Siapakah gerangan suara yang merdu bak buluh perindu itu? Hah bapak aku yang comel lote tu lah kejutkan aku. Dengan penuh kemalasan terpaksa jugak aku bangun mandi then balik kampung yang dekat tak sampai sejam pun -.- Setahu aku kat kampung dorang nak buat bihun sup. Ahha peberet aku tu. Okay then sampai sampai je kampung tengok tengok ade bihun sahaje kat atas meja. Daging and sup belum siap sebab tokwan aku tunggu orang sembelih kambing tu dulu and nak ambik bawak balik fresh fresh dari ladang. Nasib baik ade kerepek kerupuk kat sana. Boleh lah aku melahap sementara tunggu bihun sup tersayang. 


     
    nyom nyom nyom

    Tapi yang aku bengang gila babun sebab kena tunggu bihun sup tu siap sampai berjam jam. Adess aku dah lah tak suka menunggu. Cer bayang kiteorang sampai pagi pastu bihun sup tu siap dalam pukul 4 or 5 macam tu. Haih naik geram aku kat bapak aku. Beliau okay lah tak bosan sebab ada persatuan menyembang orang orang tua kat situ. Takkan aku nak join. Hahah. Aku, abang aku and adik aku memang naik bengang lah kena tunggu situ lama lama. Tbh aku tak berapa suka balik kampung. Tak, maksud aku bila kena menunggu -_-' tapi takpe lah. Bihun sup makanan peberet aku punya pasal, aku sanggup. Keke. Tapi kan bihun sup tu punya sup omg bapak ah pedas. Eh bukan sup tu yang pedas, cili tu hah. Mak lang aku yang buat. Dia kata cili tu memang pedas pelik. Umi pun dah pesan jangan ambik banyak tapi dah aku ni minat pedas //cough cough aku pun bubuh ah banyak. Kay suap suap je dalam mulut phewwwwwwwwwwww keluar asap asap hingus semua ada lol. Muka aku habis merah hahah. Tapi sedap -.- 


    Lepas kenyang dengan air tu aku pun mula lah mengantuk hehe. Apa lagi tarik bantal bumm kat depan tivi. Lepastu aku tak ingat dah apa jadi. Aku macam separuh tido, separuh jaga. Tut tut dah pukul 6 sengah, ayah aku kejut nak balik and aku macam WOWWWWWWWW HOYAEHHHHHHHHHHHH BALIK YEAY YEAYYYYYYYYYY. Aku dah rindu kat laki laki aku yang aku tinggal kat rumah ni haa. Okay tu je kisah raya aku kat kampung hari ni. Byeee //ppuing ppuing 











    PROFILE biases AFFIES stuff contacts home