Nurin Aireen. 96's.
Kpopper| Forteenager
Hi! Thank you for coming!
Visit my twin here
Copycats are PROHIBITED

Status
aku malas update blog kbye


CHIT CHAT







Followers





Hot Issues

Shoot Copycat! Entry tak keluar kat dashboard? *spazzing mode* Oh My Bias List! Hati-hati masa korek telinga! Blogger Penipu?Tutorial: Clear Cache and CookiesHey Anon!Bahaya Aiscoming soon




Memories

  • Taggie Game Part II
  • [AKAN DATANG] AUTUMN DI HATIKU ~ HANEZ SURAYA & KI...
  • My 1st Blogskin : You are my angel
  • New blog, new feel =_=
  • ayah.
  • first time.
  • suasana baru.
  • Happy belated birthday, dear mom
  • pagi yang indah.
  • ultimate bias.




  • Credits
    © HNIE 2013 - The template was made by Hanie and edited by Nurin Aireen. Slider codes from nivo. Thanks to pixel-diary for the pixels and icons. Best view in Google Chrome


    #3YearsWithINFINITE
    WRITTEN BY NURIN AIREEN ON 9 June 2013 { 0 love note(s) }



    Assalamualaikum and hai bloggers! Selamat pagi :) Ada lagi ke yang jadi burung hantu ni? Kalau ada, hai awak. Tak tidur lagi? Geng lah kita hihi.


    Kalau tengok tajuk kat atas pun dah tau kan entry ni special untuk INFINITE. Tak kenal siapa INFINITE? Tak kenal sudah lah. Boleh stop baca entry ni hehe gurau je. So hari ni, 9 Jun 2013 dah genap 3 tahun dengan INFINITE u_u /kesat hingus


    Hari ni last cuti :( Tak sukanya nak kena pergi sekolah. SPM makin dekat. Hm makin hari makin malas pulak nak belajar /Lol tetiba lari tajuk/ Dah tau malam ni mesti tumblr sesak dengan infinite kan so tadi layan tumblr jap. Gambar atas tu pun ciplak dari tumblr credit to the owner ye. Dah lama benor tak layan tumblr tu sob kesian dia kena tinggal. Bukan apa, bila tertinggal sehari je lepas tu tengok kat dashboard belambak benda tertinggal lama lama jadi malas pulak nak bukak.


    Ehhey siapa nak ganti puasa esok? Jom sahur dengan nurin kejap lagi. Kita tak payah tidur lepas sahur tu study >.< Macam takde faedah pulak aku merepek macam ni kat entry special untuk infinite sepatutnya aku merepek pasal infinite ni habis masuk bab sahur puasa -.-








    source ;  

    There is no word to describe how much I love INFINITE. Thank you for existing and being part of my life 












    PROFILE biases AFFIES stuff contacts home