Nurin Aireen. 96's.
Kpopper| Forteenager
Hi! Thank you for coming!
Visit my twin here
Copycats are PROHIBITED

Status
aku malas update blog kbye


CHIT CHAT







Followers





Hot Issues

Shoot Copycat! Entry tak keluar kat dashboard? *spazzing mode* Oh My Bias List! Hati-hati masa korek telinga! Blogger Penipu?Tutorial: Clear Cache and CookiesHey Anon!Bahaya Aiscoming soon




Memories

  • ayah.
  • first time.
  • suasana baru.
  • Happy belated birthday, dear mom
  • pagi yang indah.
  • ultimate bias.
  • -TAMAT- Segmen : One True Pairing
  • What is bias?
  • Segmen: My Awesome Flawless Bias
  • Akhirnya Hajatku Kesampaian =_=




  • Credits
    © HNIE 2013 - The template was made by Hanie and edited by Nurin Aireen. Slider codes from nivo. Thanks to pixel-diary for the pixels and icons. Best view in Google Chrome


    New blog, new feel =_=
    WRITTEN BY NURIN AIREEN ON 4 June 2013 { 6 love note(s) }


    tak update pun pasal comeback exo mianhae exo  ;;


    Assalamualaikum. Blog baru? =_= Terasa kosong dan sunyi. Okay sekarang dalam proses blogwalking followers blog ini. So lepas GA kiteorang habis, semua jenis update akan diupdate kat sini. Blog baru ni akan jadi main blog. Blog lama tu tidak akan di-delete sebab senang nak linkkan tutorials yang lama ke sana terus. Or maybe akan diguna untuk join contest. Tengok keadaan lah. Lagipun sayang kat entry2 lama kat sana u_u Kalau korang rindu, boleh melawat entry2 lama kat sana, hehe.


    Sebenarnya agak berat jugak hati ni bila nak kena start edit lain semua benda. Tapi bila fikirkan balik biarlah bersusah susah dulu bersenang senang kemudian. Ehhe so tema blog ni ialah kelabu asap lol entahlah kelabu apa tapi kelabu lah kan. Sebab ween pilih warna ni ialah sebab terasa simple. Ahha tema blog kali ni is simple but nice tapi tak tau lah nice ke tak.


    Warna tema utama ialah kelabu tapi tetap jugak melekat pink tu kan kahkah pink dan ween memang tak boleh dipisahkan ibarat cicak dan bilik ween -.- Blog lama dulu warna tema kelabu pink lembut jugak haa lawa lah gabungan dua warna ni. Cuma bezanya yang dulu pink banyak yang sekarang kelabu banyak. UPDATED warna tema utama : pink u_u


    Kali ni nak merasa jugak pakai template yang simple mimple tahap gaban ni -.- Tengok header pun dah boleh tau blog ni memang simple gila. Header tu pun ciplak kat http://www.get-covers.com/ cuma tambah url blog je haa tengoklah betapa simplenya blog ni. Maybe kalau rajin ween upgrade lah dari semasa ke semasa. Tapi ni first time lah ween edit simple template. Pening jugak kod dia u_u Ween lebih suka edit blogskin ;_;


    Mesti korang pelik kan macam mana boleh ada entry dalam blog baru ni. Lol tak pelik mana sangat. Actually entry2 yang ada kat blog ni ween ambik dari blog lama. Cuma copypaste kod html je and then schedule tarikh. Sebabnya sayang dengan entry2 ni. Kenangan u_u
    Sekarang dah bulan 6 T.T SPM dah dekat ......... Mak takutnya ..... 










    PROFILE biases AFFIES stuff contacts home