Nurin Aireen. 96's.
Kpopper| Forteenager
Hi! Thank you for coming!
Visit my twin here
Copycats are PROHIBITED

Status
aku malas update blog kbye


CHIT CHAT







Followers





Hot Issues

Shoot Copycat! Entry tak keluar kat dashboard? *spazzing mode* Oh My Bias List! Hati-hati masa korek telinga! Blogger Penipu?Tutorial: Clear Cache and CookiesHey Anon!Bahaya Aiscoming soon




Memories

  • {TAMAT} Giveaway "I Love Peplum" by Nurin Aireen
  • #3YearsWithINFINITE
  • Taggie Game Part II
  • [AKAN DATANG] AUTUMN DI HATIKU ~ HANEZ SURAYA & KI...
  • My 1st Blogskin : You are my angel
  • New blog, new feel =_=
  • ayah.
  • first time.
  • suasana baru.
  • Happy belated birthday, dear mom




  • Credits
    © HNIE 2013 - The template was made by Hanie and edited by Nurin Aireen. Slider codes from nivo. Thanks to pixel-diary for the pixels and icons. Best view in Google Chrome


    Terlebih ramah pun susah
    WRITTEN BY NURIN AIREEN ON 10 June 2013 { 4 love note(s) }


    Assalamualaikum.





    Korang pernah tak tegur atau tanya soalan baik-baik kat someone tu, then dia tak kasi respon pun? Korang punya lah tunggu 2, 3 hari nak tunggu jawapan dia tapi still krik krik. Padahal boleh je dia update blog. Korang pernah tak komen atau blogwalking kat mana-mana blog then tinggalkan jejak tapi dia still krik krik no respon. Sepatah perkataan pun tarak. Kalau bersebab tak apa. Kalau sengaja tak nak layan?

    Susah jugak bila perangai ni yang jenis terlebih ramah. Ramah dengan orang yang tak sepatutnya tu yang susah. Biar lah perangai orang kita tak boleh ubah kan. Sabar je lah. Famous kat dunia ni tak ke mana pun =) Jangan nak sombong sangat.

    Maaf kalau ada yang terasa bila baca entry ni. Entry ni umum je tak ada nak perli mana-mana pihak.











    PROFILE biases AFFIES stuff contacts home