Nurin Aireen. 96's.
Kpopper| Forteenager
Hi! Thank you for coming!
Visit my twin here
Copycats are PROHIBITED

Status
aku malas update blog kbye


CHIT CHAT







Followers





Hot Issues

Shoot Copycat! Entry tak keluar kat dashboard? *spazzing mode* Oh My Bias List! Hati-hati masa korek telinga! Blogger Penipu?Tutorial: Clear Cache and CookiesHey Anon!Bahaya Aiscoming soon




Memories

  • What is bias?
  • Segmen: My Awesome Flawless Bias
  • Akhirnya Hajatku Kesampaian =_=
  • Bihun sup punya pasal
  • Happy Birthday Yeobo ♥
  • What Is Exam?
  • Happy Birthday Shin Oppa ♥
  • Blog Oh Blog
  • Fighting! Buat belog bagi jadi =_=




  • Credits
    © HNIE 2013 - The template was made by Hanie and edited by Nurin Aireen. Slider codes from nivo. Thanks to pixel-diary for the pixels and icons. Best view in Google Chrome


    -TAMAT- Segmen : One True Pairing
    WRITTEN BY NURIN AIREEN ON 5 December 2012 { 0 love note(s) }





    Assalamualaikum. Sekarang ni tengah malas gila sebab baru habis edit tumblr so kalau nak join, klik je kat banner comel tu. And yeah otp aku semuanya lelaki sama lelaki. Ghei. Hahah aku jenis yang tak suka ship dengan pempuan. Aww don't hate me okay



    Pick your top 10 OTP without reading the questions :

    1. ChunJoe [chunji x L.joe]

    2. JinChan [jinyoung x gongchan]
    3. WooYeol [woohyun x sungyeol]
    4. HunHan [luhan x sehun]
    5. WooGyu [woohyun x sunggyu]
    6. SeJin [seyong x chaejin]
    7. MyungYeol [myungsoo x sungyeol]
    8. SeungHwan [seunghyun x minhwan]
    9. JongKey [jonghyun x key]
    10. RayJun [ray x kangjun]


     Since when you ship all 10 OTP ?

    1. Chunjoe - lepas bff kenalkan couple ni through a video then aku start siasat setakat mana realnya couple ni and yeah they are so real


    2. Jinchan - suatu ketika dulu aku pernah taip kat youtube pasal B1A4's couple and then aku jumpa couple ni.


    3. Wooyeol - sejak namu jadi bias baru aku selepas yeol, aku pun ship diorang tapi lepas siasat punya siasat korek tumblr youtube semua alhamdulillah diorang real lah jugak walaupun tak se-real woogyu and myungyeol. okay moment diorang dalam SP banyak gila kalau korang perasan.


    4. Hunhan - ahah yang ni.. ummm tak ingat lah tapi sejak aku kenal exo, aku memang dah didedahkan dengan otp otp yang ada dalam tu contohnya yang pemes baekyeol, taoris, hunhan. So dari situ lah aku boleh ship diorang. Comel je dah lah macam kembar


    5. Woogyu- walaweh hok ni real gegila ;__; aku rasa macam nak bagi kawen je lol. Aku start ship diorang lepas nengok SP


    6. Sejin - yang ni lagi lah sweet siap kiss kiss mulut bagai -.- heh jelly i tau tak. Aku start ship diorang masa tengok Ta-dah~


    7. Myungyeol - yang ni pun sama lah. start ship masa tengok SP. Lol seingat aku tu first show diorang yang aku betul betul khusyuk melayan.


    8. Seunghwan - ehem. yang ni tak tau lah. aku ship diorang pun sebab bias aku minhwan, bias bff aku pulak seunghyun so kiteorang berpakat. heheh tapi nasib baik diorang ni pun real kalau tak frust menungging lah aku


    9. Jongkey - time tengok hello baby


    10.  Rayjun - sejak tengok bts far away young love tu lah. alalala comelnya diorang. lepas tu tengok gurupop pulak lagilah bertambah power




    Why you ship OTP #3 ?

    Ahhah LOL aku dah jawab tadi mak aih extra gila aku. K nak tambah sikit. First sebab diorang top bias aku. Pastu perangai diorang berdua ni sangatlah childish. Both ada failed character. Kalau tengok show infinite, aku dapati diorang macam selalu jugak lah ditakdirkan bersama. Bila siasat makin mendalam, diorang ni real okay real




    Have you ever read a fanfiction of OTP #9 ? If you have, insert link

    Umm sorry lah tapi aku ni memang mak bapak kepada segala raja pemalas so kalau bab membaca ni memang kurang sikit unless memang terpaksa or mood tengah rajin. Jawapannya tak pernah baca. Kalau ada, tolong kasi link eh? hehe XD





    Give two words to describe OTP #2

    Kyaaa jinchan >< diorang ni top otp aku so eksaited lah ni /makan garpu/ 2 words okay 2

    - grandfather & grandson /eh?/



    Out of all OTP listed, which OTP has the most chemistry ?

    Soalan paling susah. Top 10 tu pun kira dah bapak kepada top dah ni nak pilih satu pulak. Hahah k aku pilih chunjoe sob tapi jinchan pun.. Takpe lah lain kali eh. Aku memang hardcore chunjoe shipper.




    What is the similarities between OTP #4 ?

    Umm apa eh? lol. Bagi aku lah kan, diorang sama sama comel overload. Pastu muka pun lebih kurang je. Kalau ikut fakta, aku kurang tahu lah apa persamaan diorang. Sorry hunhan >< nanti aku pergi interview korang




     Why is OTP #1 so important ?

    OTL because they are my life. Ahah no. Because they really love and suite each other. And they are asdjlahkalsjdj sweet okay



     Insert a video of OTP #5 moments

    yAy woogyu memang belambak video






    Which OTP do you think have the most hate ?

    I don't have any because i'm sure people will love all my OTPs above if they start to know more about them. Heh bahasa rojak kejap =_=




     What is your hope for OTP #6 ?

    I  hope they will be a sweet couple forever. And janganlah frust menungging pulak nanti bila masing masing dah ade girlpreng kekeke




     What would you name your OTP #7's children ?

    Omg how can they... err children? Kim Yeolsoo -.- heheh aku hontam je




    Who is the barricade of your #1 OTP ? Why ?

    My cutie ricky. Nasib baik dia comel tau kalau tak dah lama aku makan. Eh? -.- kesian pulak changjo kang kalau aku makan ricky dia. Sebab? entahlah tak tau. Ricky ni saingan yang baik untuk chunji. Grr sebab apa eh? Maybe sebab rickjoe pun sweet plus comels gitu. Tapi chunrick pun comel jugak and aku pun ship diorang ._. hahah ssshhh senyap senyap. Tapi aku lebih banyak ke arah chunjoe.




    Have your OTP #10 show up in the same variety show ?

     Yes of course. Dalam variety show tu pulak banyak moments diorang yang dapat aku kenal pasti muahahah




    Have you ever think to leave OTP #8 ?

    No and never ;__;




    In your OTP #3, who is the husband and wife ?

    Keke wooyeol =_= aku teringat scene dalam SP tu aummmm. Woohyun lah jadi wife sebab dia kan oppa hanbok style lol hahaha lagipun dia lagi pendek dari yeol so comel lah xD



    Have you ever hate OTP #4 before shipping them ? Why ?

    Tak pernah pun benci diorang. Start kenal je dah terus ship. Takde masa lah nak menci menci ni /jeling/




     What would you reply if someone said "Your OTP are just delusion. Stop shipping them, pabo." about your OTP #1 ?


    HAHA i will laugh out loud first because hell yeah how could someone said like that? Go and search on youtube about this couple okay and then i'm sure you will cry because they are real and you will start to ship them too. But if not, like who cares right? You ship your own otp and same goes to me. /baling payung sebagai penutup/


    Have OTP #7 talk about each other ? Insert the video or just story about it Lol.

    Yes absolutely yes. You can watch it in their variety shows hahaha lol k just joking. Yang aku tau dulu yeol pernah tweet ke L "i like you " and then L replied "me too. i love you". Ahh diorang ni memang banyak kali cakap pasal each other. Yeol and myungcu pilih each other as a handsome member in infinite. Aku kurang ingat yang ni tapi rasanya L nak hadiahkan persahabatan dia kat yeol. Pastu yeol pun nak balas persahabatan tu. YaY happy ending




    What is the most excited rumor about OTP #2 ?

    [MY OWN FAKE RUMOR] Jinyoung and gongchan already married HA HA HA k menipu ah. Setakat ni takde lagi kot maybe sebab aku ni pun nyanyuk jugak kan



     Why people should ship OTP #5 ?

    Huul~ boleh tanya lagi why why why? Woogyu tu siapa yang tak kenal. Semua kpoppers mesti kenal and ship diorang punya lah. Cehh ye ye je aku. Waye eh? Sebab diorang memang real gila k diulang REAL. Macam macam jenis moments dah diorang tunjuk. Sweet comel sedih gedik mengada semua dah satu pakej. So, sokonglah woogyu demi Infinite tercinta =_=''



    Habis dah yAy /baksu like hoya/ pukul 5 dah weh ToT mengantuk kbye assalamualaikum 









    PROFILE biases AFFIES stuff contacts home