Nurin Aireen. 96's.
Kpopper| Forteenager
Hi! Thank you for coming!
Visit my twin here
Copycats are PROHIBITED

Status
aku malas update blog kbye


CHIT CHAT







Followers





Hot Issues

Shoot Copycat! Entry tak keluar kat dashboard? *spazzing mode* Oh My Bias List! Hati-hati masa korek telinga! Blogger Penipu?Tutorial: Clear Cache and CookiesHey Anon!Bahaya Aiscoming soon




Memories

  • Mati Akibat Gurauan Melampau
  • Pemenang First Giveaway by Nurin Aireen & Ieyra Gh...
  • Senarai Blog Artis
  • Main Game No Backspace! XD
  • Al-Fatihah Buat Arwah Yasmin J Hunwick
  • Terlebih ramah pun susah
  • {TAMAT} Giveaway "I Love Peplum" by Nurin Aireen
  • #3YearsWithINFINITE
  • Taggie Game Part II
  • [AKAN DATANG] AUTUMN DI HATIKU ~ HANEZ SURAYA & KI...




  • Credits
    © HNIE 2013 - The template was made by Hanie and edited by Nurin Aireen. Slider codes from nivo. Thanks to pixel-diary for the pixels and icons. Best view in Google Chrome


    Review Blog Fatin Nursyahira
    WRITTEN BY NURIN AIREEN ON 26 June 2013 { 0 love note(s) }



    Assalamualaikum.

    Hari ni nurin nak review blog salah seorang pemenang 1st Big Giveaway Diari Sedetik Lebih Farisha. Nurin cuma review blog pemenang yang datang tuntut kat nurin ye. Harap maklum.


     Blog cepat loading
     Kalau boleh, buang navbar atas blog tu bagi nampak lebih kemas. Tutorial boleh search kat google
     Seelok-eloknya 1 page, 1 entry
     List kat sidebar tu lebih kemas kalau letak scrollbar
     Followers widget better letak kat atas atau kat sidebar. Susah orang nak cari and scroll bila letak kat bawah


    Itu je lah komen nurin untuk blog awak. Blog awak simple, so nurin cuma boleh komen sikit2 untuk kemaskan. Itu pun sekadar pendapat nurin. Setiap orang ada pandangan yang berbeza. Hee. Sorry kalau komen nurin ni buat awak terasa hati. Apa2 pun happy berblogging ye! =D

    Korang nak terjah blog beliau? Klik je gambar header beliau kat atas ni! Dah singgah tu, jangan lupa follow, hehe. Bai











    PROFILE biases AFFIES stuff contacts home