Nurin Aireen. 96's.
Kpopper| Forteenager
Hi! Thank you for coming!
Visit my twin here
Copycats are PROHIBITED

Status
aku malas update blog kbye


CHIT CHAT







Followers





Hot Issues

Shoot Copycat! Entry tak keluar kat dashboard? *spazzing mode* Oh My Bias List! Hati-hati masa korek telinga! Blogger Penipu?Tutorial: Clear Cache and CookiesHey Anon!Bahaya Aiscoming soon




Memories

  • Senarai Blog Artis
  • Main Game No Backspace! XD
  • Al-Fatihah Buat Arwah Yasmin J Hunwick
  • Terlebih ramah pun susah
  • {TAMAT} Giveaway "I Love Peplum" by Nurin Aireen
  • #3YearsWithINFINITE
  • Taggie Game Part II
  • [AKAN DATANG] AUTUMN DI HATIKU ~ HANEZ SURAYA & KI...
  • My 1st Blogskin : You are my angel
  • New blog, new feel =_=




  • Credits
    © HNIE 2013 - The template was made by Hanie and edited by Nurin Aireen. Slider codes from nivo. Thanks to pixel-diary for the pixels and icons. Best view in Google Chrome


    Pemenang First Giveaway by Nurin Aireen & Ieyra Ghani
    WRITTEN BY NURIN AIREEN ON 25 June 2013 { 15 love note(s) }


    Assalamualaikum and hai! =) Alhamdulillah setelah sebulan berlalu, GA pertama kiteorang telah rasmi tamat dan berjalan dengan lancar. Sekarang tiba masanya untuk umumkan para pemenang First Giveaway by Nurin Aireen & Ieyra Ghani. Jutaan terima kasih diucapkan kepada semua peserta sebab sudi join GA pertama kiteorang dan terima kasih juga kepada para sponsor =D Pemenang dipilih 100% menggunakan random.org ye, cuma kiteorang tak sreencap je. Terus umum.

    Haa sebelum umum ni, ada mana-mana peserta yang belum unfollow blog lama Nurin? Haritu Nurin ada inform kat semua peserta. Kalau ada yang belum unfollow, silakan berbuat demikian ye. Sila unfollow blog {http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com/} and follow blog baru Nurin {http://nurinaireen.blogspot.com/}. Terima kasih =)


    Cara cek korang menang atau tak :

    Tekan F3 dan masukkan link entry korang atau link blog.




    Buku A Doctor In The House Tun Mahathir Biography bernilai RM100 x1 [PM SINI]



    Bling bling stylish necklace x2 [PM SINI]




    Buku Islamik x2 [PM SINI]




    Keychain Cameron Highland x4 [PM SINI]






    Novel The Wedding Breaker x1 [PM SINI]



    Bookmark Tribal x2 [PM SINI]




    5 shiseido mask x1 [PM SINI]



    Shawl/Tudung bawal x10 [PM SINI]












    Bookmark doodle x3 [PM SINI]





    Bunny fridge magnet x1 [PM SINI]



    Keychain Little Domo x1 [PM SINI]



    Owl Keychain Felt x1 [PM SINI]



    Topup RM 5 x1 untuk semua rangkaian [PM SINI]



    Topup RM 5 x2 untuk semua rangkaian [PM SINI]




    Topup RM 5 x1 untuk semua rangkaian [PM SINI]



    Topup rm5 x2 untuk semua rangkaian [PM SINI]




    Topup RM 5 x4 untuk semua rangkaian [PM SINI]






    Topup RM 10 x2 untuk semua rangkaian [PM SINI]




     Topup RM 5 x4 untuk semua rangkaian [PM SINI]






    Topup RM 5 x2 untuk semua rangkaian [PM SINI]




    Topup RM 5 x2 untuk semua rangkaian [PM SINI]




    Topup RM 5 x3 untuk semua rangkaian [PM SINI]





    Topup RM 5 x2 untuk semua rangkaian [PM SINI]




    Tahniah kepada semua pemenang ^_^ Yang tak menang tu, janganlah bersedih. Mungkin rezeki korang bukan kat sini. Lagipun pak cik random yang pilih. Terima je lah keputusan ni. Apa-apa pun terima kasih sebab join. Nanti support kiteorang lagi ye, hehe =)


    Para pemenang diberi masa selama seminggu sahaja untuk tuntut hadiah bermula 25 Jun hingga 8 Julai. Sila tuntut segera kalau tak nak hadiah melayang okay. PM sponsor macam ni :

    Assalamualaikum. Saya salah seorang pemenang First Giveaway by Nurin Aireen & Ieyra Ghani. Terima kasih sebab sudi sponsor.

    Untuk yang menang topup, sila sertakan detail seperti di bawah :


    Nama : 
    No Telefon : 
    Rangkaian : *maxis/celcom/dll*
    Entri Pemenang : http://nurinaireen.blogspot.com/2013/06/pemenang-first-giveaway-by-nurin-aireen.html
    Link entry Giveaway saya : 
    Hadiah Yang Saya Menang :


    Untuk yang menang barangan pos pula :


    Nama Penuh : 
    Alamat : 
    No Telefon : 
    Entri Pemenang : http://nurinaireen.blogspot.com/2013/06/pemenang-first-giveaway-by-nurin-aireen.html
    Link entry Giveaway Saya : 
    Hadiah Yang Saya Menang :



    ** Untuk detail lain2 sila berurusan sendiri dengan sponsor tersebut









    PROFILE biases AFFIES stuff contacts home